Wat je kunt verwachten

Als je werkt, heb je vooral te maken met je directe werkomgeving en zie je dat bedrijf als jouw werkgever. Wij verzorgen de administratie. Als juridisch jouw werkgever of als personeelsafdeling. Hier merk je in principe niets van.

Je kunt er alleen zeker van zijn dat we goed voor je zorgen: je hebt een goed arbeidscontract met up-to-date arbeidsvoorwaarden en een vlotte salarisbetaling. Dat noemen wij zorgeloos werken.

Heb je vragen over loonstroken, uitbetalingen of veranderingen in jouw cao? Op al jouw vragen krijg je van ons de juiste antwoorden. Hieronder vind je een lijst met de meest gestelde vragen. Als jouw vraag hier niet bij staat, neem dan gewoon contact met ons op.Het zou kunnen zijn dat je in de positie bent om bij een organisatie te gaan werken waarbij je zelf je uurtarief kan afspreken. Vaak word je dan zzp’er (zelfstandige zonder personeel). Je moet dan een eigen bedrijf oprichten en veel administratieve zaken regelen.

Maar het kan ook makkelijker.

Je kan ook ZAP'er worden: Zelfstandig Als Personeel. Zo kan je zelf je opdrachtgever kiezen en krijg je van ons een arbeidsovereenkomst. Met alle rechten van een werknemer en de vrijheid van zelfstandigheid.

Onze beloftes

We vinden het belangrijk om een goede werkgever te zijn. Hieronder vind je de beloftes waarop jij kunt rekenen als wij je juridisch werkgever zijn.

Waterdicht contract

Een goed contract dat up-to-date is en zorgt dat je krijgt wat je verdient.

Je krijgt op tijd je geld, zonder fouten.

Salaris
Gemakkelijk uren bijhouden

Online en snel je uren registreren.

Verzuim

Makkelijk ziek- en betermelden.

Ondersteuning

Loop je ergens tegenaan? Dan helpen we je graag.

Loop je ergens tegenaan?

Neem gerust contact met ons op

Contact

Veelgestelde vragen

Wat doet Servorg voor mij?

Wij zijn gespecialiseerd in werkgeverschap. Zo kunnen wij het werkgeverschap overnemen van het bedrijf waar je werkt (payrolling) of kunnen wij de hele personeelsadministratie overnemen (backoffice) of de salarisadministratie.

Hoe weet ik welke dienst Servorg voor mij verricht?

Wanneer je een arbeidsovereenkomst van Servorg hebt ontvangen, zijn wij jouw juridisch werkgever. Dit heet payrolling. Wanneer je een arbeidsovereenkomst hebt ontvangen van het bedrijf waar je werkt, dan verzorgen wij backofficediensten of de salarisadministratie.

Staat je vraag er niet tussen?

Bezoek onze kennisbank voor meer vragen

Naar kennisbank

Formulieren werknemers

ZAP als personeel?

Kijk hier naar de mogelijkheden