Wat we doen

Als adviseurs in personele diensten nemen we financieel-administratieve zaken uit handen van bedrijven, organisaties en zzp’ers. We zorgen we ervoor dat alles juridisch klopt.

Zo houden we contracten nauwlettend in de gaten, geven we advies over de impact van wetswijzigingen voor jou en zien we bijvoorbeeld toe op ziekteverzuim. Dit is trouwens niet zomaar iets wat we doen, maar de manier waarop we ons bedrijf runnen.

Voor wie

Bedrijven en (semi-)overheid


We geven advies en regelen alle contractuele, administratieve en juridische zaken rondom de inhuur van (flexibele) medewerkers en zzp’ers zoals contracten en payrolling.

ZZP en ZAP


We zorgen dat alle overeenkomsten met opdrachtgever(s) kloppen, factureren namens jou en zorgen dat je volgens afspraak betaald krijgt.

Werknemers


We bieden je als werknemer van Servorg alle voordelen van werken in (tijdelijke) loondienst.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Open

Aardig zijn is geen zwakte. Als bedrijf hebben we de sociale verantwoordelijkheid om mensen te helpen. Dat kan alleen door toegankelijk te zijn. Door onze contacten persoonlijk de aandacht te geven die ze verdienen. Zo kiezen we er bewust voor de lijnen kort te houden en te werken met kleine teams. Ook al zijn we hierbij soms wat los in de omgang; we blijven altijd professioneel.

Bedreven

Op de hoogte, niet uit de hoogte. We weten precies hoe de arbeidswereld financieel, fiscaal en qua recht in elkaar zit, wat er speelt en wat we ermee moeten om jou - vooruitlopend op de zaken te ontzorgen. Zo geven we altijd duidelijk antwoord op je vraag. En als deze er niet is zijn we extra gedreven om onze eigen kennis bij te spijkeren om jou van de juiste informatie te voorzien. Zo kun je altijd vooruit.

Integer

Niet wat, maar hoe we het doen. Hoe goed we ons werk ook doen; zonder eerlijkheid en integriteit zijn we als bedrijf nergens. We handelen dan ook liever op basis van waarden in plaats van persoonlijk gewin. Zo blijven we het dichts bij onszelf en bij jou en kunnen we je het best helpen. Dat voel je als je met ons samenwerkt. Zakelijk én persoonlijk.

Nuchter

Er is niks te verbloemen. Wij zeggen waar het op staat. Of dat nu over onze tarieven, diensten, processen of de samenwerking gaat: eerlijke en heldere communicatie vormt voor ons dé basis van een duurzame relatie. Simpeler gezegd: jij weet precies wat je van ons kan verwachten en andersom. We maken het ook niet mooier dan het is. We doen liever gewoon normaal.

30 jaar Servorg

In 2023 vieren we ons 30-jarig bestaan en dat willen we niet onopgemerkt laten. Om terug te kijken op de afgelopen drie decennia, hebben we een tijdlijn samengesteld die onze geschiedenis in beeld brengt.

Enthousiast geworden?

Laten we eens in gesprek gaan