Wat je kunt verwachten


Als je met ZZP'ers werkt of dat van plan bent, dan kunnen wij je helpen om de administratieve rompslomp en de juridische risico's uit handen te nemen. We checken of de ZZP'er legaal werkt, stellen contracten op en regelen de facturatie. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken en kan zowel jij als de ZZP'er zich concentreren op het werk.

Servorg heeft ook de mogelijkheid om vanuit een, met je nieuwe medewerker afgesproken tarief, een arbeidsovereenkomst af te sluiten. Wij noemen dit ZAP: Zelfstandig Als Personeel. Je spreekt met je medewerker een vast tarief af (wat wij aan jou zullen factureren). Wij bieden de medewerker een arbeidsovereenkomst aan waardoor deze is verzekerd van een sociaal vangnet, reserveringen, pensioen, etc. Daarnaast hoeft de medewerker geen ingewikkelde zelfstandige administratie op te zetten.

Hier leggen wij het uit. Naar de categorie pagina van ZAP.

Veelgestelde vragen

Welke administratie nemen jullie over?

Servorg maakt de contracten voor jou en voor de zzp’er. Deze waterdichte contracten zorgen er voor dat jij met een gerust hart de zzp’er kan inzetten. Je krijgt van ons een factuur op basis van de door jouw goedgekeurde uren. That’s it.  

Wat zijn jullie tarieven?

Servorg rekent 4% met een maximum van € 2. Dit bedrag is verwerkt in het aan jouw gefactureerd uurtarief. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via onder andere het contactformulier.

Staat je vraag er niet tussen?

Bezoek onze kennisbank voor meer vragen

Kennisbank