Wat je kunt verwachten

Zoek je goede tijdelijke werknemers? Wij kunnen je helpen!

We hebben veel contacten bij gespecialiseerde uitzendbureaus en weten veel van recruitment. Zo vinden we de juiste persoon voor jouw bedrijf. Als er een match is, regelen wij alles zodat je nieuwe werknemer snel kan beginnen. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken!

Veelgestelde vragen

Wat is uitzenden?

Uitzenden is het ter beschikking stellen van personeel. Wanneer je een vacature hebt kan je deze uitzetten bij uitzend- en detacheringsbureau's of bij werving en selectiebureau's. Hebben zij een goede kandidaat gevonden, dan kan hij/zij via een uitzendconstructie bij jou tewerk worden gesteld. Bij uitzenden worden arbeidsovereenkomsten volgens de uitzend CAO opgemaakt welke het uitzendbeding kunnen volgen (wij adviseren je graag). Dit uitzendbeding is de meest flexibele arbeidsovereenkomst die in Nederland gegeven kan worden.

Hoe werkt uitzenden bij Servorg?

Servorg is specialist op HR-gebied en we pretenderen dus niet de juiste kandidaten voor jouw branche te kunnen vinden. Daarom werken wij met een groot netwerk van intermediairs.  Wanneer je jouw vacature(s) bij ons hebt uitgezet, kan ons netwerk aan de slag. Wanneer er een match is, kan de medewerker bij jou aan de slag via Servorg. Zo loop je geen onnodige risico’s en weet je zeker dat de verloning van jouw nieuwe medewerker op een correcte manier verloopt.  

Staat je vraag er niet tussen?

Zie onze kennisbank voor meer vraagstukken

Naar kennisbank