Wat je kunt verwachten

Als werkgever wil je je waarschijnlijk richten op ondernemen en niet op administratieve rompslomp. Daarom kunnen wij jou helpen met professioneel werkgeverschap!

Wij zorgen voor goede arbeidscontracten, het op tijd betalen van salarissen en het regelen van belastingen en premies.

Ook kunnen wij je helpen met het begeleiden van zieke werknemers en ontslagprocedures. Zo kun jij je concentreren op wat je leuk vindt: ondernemen!

Veelgestelde vragen

Wat is payrolling?

Bij payrolling wordt door Servorg jouw complete werkgeverschap overgenomen. Jouw personeel komt dus bij ons in dienst. Arbeidsovereenkomsten, loonbetaling, betaling loonbelasting en sociale lasten, werkgeversverzekeringen, bijhouden vakantiedagen, pensioenopbouw, arbeidsongeschiktheid en contractbeheer zijn slechts enkele van de administratieve-, risicovolle zaken die wij voor jou overnemen. Met een vast tarief per gewerkt uur weet je zo precies wat jouw personeel kost en kom je niet voor dure verassingen te staan.

Wat zijn jullie tarieven?

Wij zijn transparant in onze dienstverlening en dus ook in onze tarieven. Onze marge is 10% bovenop de salariskostprijs. Omdat deze kostprijs afhankelijk is van de voorschiften die in jouw branche gelden (bijvoorbeeld jouw CAO), worden tarieven per opdrachtgever berekend. Wil je een op maat gemaakte offerte? Neem dan contact met ons op.

Staat je vraag er niet tussen?

Zie onze kennisbank voor meer vraagstukken

Kennisbank